Bestill Ferdigbetong i Vannylven

21 januar 2021
admin

Betong er et utrolig spennende materiale som kan brukes til utrolig mange ting. Det er involvert i nesten samtlige byggeprosjekter som krever en stadig grunn og hvis man bor i Vannylen er det noe man kan velge å blande opp selv som privatperson eller man kan velge å bestille ferdigbetong i Vannylven som blir levert direkte.

Det er selvsagt ulemper og fordeler ved begge deler. Prisen er det som kanskje avgjør det aller mest, men hvis man tenker på hvor mye jobb man slipper hvis man bestiller ferdigbetong i Vannylven er det for meg helt udiskutabelt at det er verdt det. 

Hvis man skal blande betongen selv tar det ikke bare lang tid, men man kan også bare lage litt av gangen fordi man ikke har den samme kapasiteten når man er privatperson. Derfor er det greit å kunne bestille den ferdig. Man kan få slippe jobben med å blande opp og i tillegg kan man få levert enormt mye større mengder enn med vanlig betong.

Realiser drømmene dine med ferdigbetong

Vi brukte ferdigbetong da vi skulle bygge huset vi bor i nå. Det var masse som skulle støpes i betong når det kom til grunnmuren i huset og alt det ble bare pumpet ut som ferdigbetong. Det var helt klart en betydelig utgift, men når man ser det i det store og hele er det ikke det som kostet mest.

De som leverte var Ulstein Betong og vi var veldig fornøyde med den servicen vi fikk der. Det å føle at man hyrer fagfolk som faktisk bryr seg om jobben de gjør er alltid deilig og det var absolutt den opplevelsen vi fikk her. Jeg er så utrolig glad for at vi bestemte oss for det og ikke tenkte at vi skulle ordne det selv. Det hadde vært så slitsomt!

Flere nyheter