De færreste liker kulda og sykdommen som kommer

16 september 2019
Mathias Bjelland
De færreste liker kulda og sykdommen som kommer

Blir du egentlig forkjølet av kulda?

De fleste av oss kan ikke fordra kulda. Riktignok er det mange som liker at årstidene endrer været litt, og selvfølgelig at det er snø her til jul. Men når vinteren har gått sin gang i flere måneder, så er det mange som er leie av været. En stor årsak til dette er at mange har vært forkjølet og syke, og det er jo naturlig å knytte dette til det kalde været. Men hvorfor gjør vi egentlig det?

Er det egentlig sånn at du blir forkjølet av kaldt vær? Faktisk er svaret ganske kontant nei om en spør om den direkte effekten. Det å gå utafor døra og fryse gjør ikke at du blir forkjølet. En må fortsatt få sykdommen gjennom smitte, uansett hvor mye en hutrer. Allikevel vil det å fryse øke sjansen for å få sykdommen fra andre, og derfor er det viktig å kle seg varmt med klær fra Cedrico som holder deg varm gjennom hele vinteren. 

Invester i varme klær for å unngå sykdom

Det viktigste du kan gjøre for å unngå sykdom i vinter er å investere i klær som holder deg varm. Du blir ikke forkjølet direkte av å fryse på vinteren, men du åpner opp potensialet for å bli kald og dermed svekkes immunforsvaret, slik at bakterier og virus sniker seg inn og gjør deg syk i løpet av kort tid. Derfor er klær fra blant annet Cedrico verdt å vurdere. 

Med gode og varme klær fra Cedrico kan du gjøre akkurat som du måtte ønske. Enten det er å gå ut og ta bilder av naturen, leke med venner, eller rett og slett bare gå deg en tur, så skal du ikke måtte bekymre deg for å bli syk. Det er nettopp det som er så godt med å kle seg med klær fra Cedrico!

Flere nyheter