Enkel og effektiv hårfjerning

05 august 2022
Maria Laugesen

editorial

Mange – spesielt kvinner og jenter – velger å fjerne hår forskjellige steder på kroppen. Det kan blant annet være på grunn av at det kjennes mer komfortabelt, eller på grunn av utseende. Uansett årsaken, så er det ingen grunn til at hårfjerning skal være tidskrevende og vanskelig. I stedet kan du velge en løsning som er både effektiv og varer utrolig lenge.

Hårfjerning med laser

Denne metoden kalles også «permanent» hårfjerning, og det er nettopp fordi man her kan oppnå å fjerne hårene fullstendig slik at de ikke kommer igjen. Dette kan anvendes som alternativ til andre mer midlertidige typer av hårfjerning som barbering, voks osv., der hårene kommer igjen etter en stund. 

Fordelen med dette er at du slipper å gjenta prosessen igjen og igjen hver uke eller hvor ofte det ellers kreves. Dette kan bli tidskrevende og ikke minst dyrt på lang sikt. Samtidig sliter du på huden, og risikerer røde merker, sår, betennelse i hårsekker og mye mer. Dette kan du helt unngå ved å velge en permanent løsning med hårfjerning med laser.

Slik foregår det

Hårfjerning

Metoden er spesielt populær å bruke der hårene sees tydelig, og der det kan være vanskelig å få de helt bort. Det kan for eksempel være uønsket behåring i ansiktet, hår på ben eller armer, hår under armene, i bikinilinjen osv. Det kan brukes av personer med både lyse og mørke hår, så det er for alle.

Laseren som anvendes er en avansert teknologi som ødelegger hårene når de er i deres «vekstfase». Siden hårene ikke alltid befinner seg i denne fasen, kan det være nødvendig å gjenta behandlingen et par ganger. Men når hårene først er ødelagt, da kommer de ikke igjen, og derfor oppnår du et permanent resultat som sikrer at du ikke må bekymre deg om uønsket hårvekst igjen.

Flere nyheter