Kan man låne på sms?

14 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

I dag finnes det mange muligheter når du skal låne penger. Du kan selvfølgelig kontakte banken din, men det er også en lang rekke andre långivere som står klar med tilbud på lån. 

Sms lån med rask utbetaling

Navnet sms lån er egentlig ikke helt riktig, for det er ikke gjennom tekstmeldinger at du tar opp et lån. I stedet er det online, der du både kan søke, sammenligne og underskrive lån. Derfor trenger du faktisk ikke møte opp fysisk i en bank hvis du ønsker å ta opp et forbrukslån eller mikrolån.

Dette er en type lån som kommer med veldig rask utbetaling. Før i tiden kunne man faktisk få lån på dagen, men i dag finnes det noen regler som gjør dette nesten umulig. Det er også en sikkerhet for deg, fordi långiveren foretar en kredittvurdering som både sikrer dem mot dårlige betalere, men også deg mot å ta opp lån du ikke har råd til.

sms lån

Utbetalingen skjer dog fortsatt veldig fort, og ofte kan du med sms-lån og smålån ha pengene på kontoen allerede i løpet av få dager hvis alt er som det skal være.

Finn ditt forbrukslån i dag

Trenger du penger til en ny sykkel, renovasjon av badet eller noe helt annet, da kan et forbrukslån være det riktige for deg. Og hos Swiftbanker kan du få hjelp til å finne det helt riktige tilbudet for deg og dine behov. Du kan nemlig skrive inn dine kontaktopplysninger og det beløpet du ønsker å låne, og ut ifra dette kan du motta forskjellige muligheter for forbrukslån.

Det er en stor hjelp når du skal undersøke og sammenligne markedet for forbrukslån. Og nettopp dette er viktig å gjøre før du tar opp et sms lån, fordi det kan være stor variasjon i prisene hos de forskjellige långivere.

Flere nyheter