Kjøp deg en praktisk hengevekt

07 desember 2020
admin

Kjøp deg en praktisk hengevekt

En hengevekt er praktisk å ha, uansett om man er privat eller bedrift. De brukes for eksempel mye til gårdsdrift, landbruk og fiskeri, men også innenfor medisin og helse. I forhold til private er det nok aller mest landbruk og dyrehold der en hengevekt er aller mest brukt.

Og når ting nærmer seg litt mer normalen kan man kanskje også snike seg til å bruke den til å veie bagasjen når man får lov til å forlate landet og reise på feire igjen. Men uansett hva man skal bruke den til, så er en hengevekt et helt uvurderlig verktøy.

Enkelhet og fleksibilitet

Når man snakke om en hengevekt, så følger begreper som enkelthet og fleksibilitet naturlig med. For når man skal veie noe, vet vi alle sammen hvor utrolig irriterende det er å skulle prøve å tilpasse det vi skal veie den bittelitt firkanten som faktisk kan brukes til å veie. Og man har jo helt naturlig ikke selv plass til de store gulv-vektene som de bruker på flyplasser og slakterier selv.

Derfor er en hengevekt er utrolig god løsning. Fordi man kan hente den opp å kroken i toppen nesten hvor som helst, gir det stor fleksibilitet. Den er liten og lett, så man kan ta den i lomma og når man for eksempel henger et klede, bøtte eller annet i kroken i bunnen kan man veie nesten hva som helst.

Mat til dyrene eller grønnsaker til salg

Når man har et lite gårdsbruk er det ikke sikkert at man livnærer seg av det, men mange selger litt grønnsaker ved siden av og da har man behov for å veie ut porsjoner. Har man dyr har man også behov for å veie ut mat til dyrene sine, ofte flere ganger om dagen. En hengevekt kan fikse begge deler.

Flere nyheter