LED-lys for ethvert behov

03 november 2021
Maria Laugesen

editorial

Har du allerede funnet ut at LED er fremtiden innen lyskilder? Da har du gjort noe godt for deg selv og miljøet. Du sparer nemlig mye energi på hver lyspære som du skifter til LED, og det er samtidig med at du får en mer holdbar lyskilde.

Mange LED-lyskilder å velge mellom

LED-lyskilder kan være alt fra lyspærer til julelys, og det brukes både i hjemmet og mange andre steder. Med de mange muligheter er det faktisk ingen grense for hvor man kan bruke LED når det gjelder belysning.

Innen lyspærer kan du for eksempel få alt du har behov for, og det er en veldig god erstatning for de «gamle» glødepærer. De klassiske E27 og E14 lyspærer passer for langt de fleste lamper vi har i hjemmet, uansett om det er taklamper, vegglamper, bordlamper eller gulvlamper. De finnes i litt varierende farger og former, og så kan du velge om du vil ha en justerbar lyspære der du kan endre på lysstyrke og farge.

Men det finnes også masse andre lyspærer som f.eks. GU10, som passer til mange spot-lamper. På https://ledlyskilder.no/ kan du se et utrolig stort utvalg av LED-lyskilder og finne presis det du har behov for, også selvom det er en av de mindre vanlige typer.

Dekorasjonsbelysning med LED

Det finnes også masse herlig dekorativ belysning med LED, og her ligger julelys selvfølgelig blant favorittene. Du kan få flotte lyskjeder til juletræet eller til å henge opp inne eller ute i desember. Lysene kan være i den fargen du ønsker det, og de finnes i forskjellige lengder og størrelser.

Med LED julelys trenger du ikke bekymre deg om å skifte ut lyspærene ofte. De holder nemlig veldig lenge på grunn av deres slitestyrke og deres lave energiforbuk, så de kan gi lys i hele juletiden år etter år.

Flere nyheter