Prioriter detaljene når du innreder

18 januar 2022
Johanne Larsen

editorial

Har du tenkt på hvor viktige detaljer kan være når du skal innrede? Her skal vi se litt nærmere på det du skal fokusere på og hvordan du enkelt kan finne frem til din helt egen innredningsstil.

Finn din personlige innredningsstil 

Minimalismen har vært svært viktig når det kommer til interiør i flere tiår, og derfor kan det være litt svært å slippe tanken om, at et flott og stilig hjem, er et minimalistisk hjem. Sånn er det nødvendigvis ikke lenger. Hvis du ser på Pinterest og Instagram, vil du finne flere gode eksempler på hvordan det å bruke teksturer og farger til å uttrykke sin helt egen stil, kan gjøre at det blir minst like stilig som minimalismen var. 

Det er nemlig sånn at minimalismen fort kan oppleves litt kald og upersonlig. Det er ikke sånn at det føles som et ‘hjem’, og det er derfor nye trender fokuserer på helt andre ting. Det er dog detaljene som gjør det. Hva sier de teksturene og fargene du bruker i hjemmet ditt om deg? Hvilken stemning eller følelse vil du skape, med de valgene du tar? Det er ting som det er viktig å ta stilling til når du skal skape et eget personlig uttrykk i hjemmet. Det er ingen regler, men det er viktig å finne og skape en form for harmoni. 

Ikke glem dørene 

image

En ting som mange glemmer å ta høyde for når de skal pusse opp eller innrede, er døre. Dører kan være akkurat det som gjør at hjemmet ditt blir oppfattet på den måten du ønsker. Bare tenk på hvor mye det har å si om man har klassiske, flotte dobbeltdører, eller enkle og stilrene glassdører. Det kan endre uttrykket totalt, og derfor er det viktig at man tar stilling til nettopp dette når man skal velge. Hva vil du uttrykke? Det er helt opp til deg. 

Flere nyheter