Rengjøringen som gjør susen

26 april 2022
Johanne Larsen

editorial

Hvordan får man egentlig til ordentlig rengjøring? Her skal vi se nærmere på tips og utstyr som gjør susen når du skal holde det rent, enten på arbeidet eller hjemme. Det finnes nemlig mange gode løsninger og triks som du kanskje ikke var klar over. Det kan du lese mer om nå .

Gjør litt hver dag

For mange av oss som ikke liker å vaske, er kanskje dette med å skulle ta store skippertak med jevne mellom noe av det verste. Det er nemlig en oppgave som fort bare vokser og vokser og som man plutselig nærmest ikke kan overskue det. Da er det faktisk bedre å inkorporere enn god rengjøringsrtine i hverdagen – en der man gjør litt hver dag. Da er det nemlig rent hele tiden, i stedet for at det støver gradvis ned i tiden fra skippertaket til det er på tide med nye skippertak.

Det kan være snakk om bare noen få minutter hver dag, men det er selvfølgelig viktig å sette oppgavene i system så man får med alt i løpet av uken – så kan man eventuelt ha en dag i måneden der man går litt grundigere over ting. Det kan gjøre det hele mye lettere.

våtsuger

Tørrstøvsuger eller våtsuger? 

Det hjelper selvfølgelig også å ha helt riktig utstyr til de oppgavene man skal gjennomføre. Noe av det viktigste er en støvsuger, men nå finnes det plutselig mange forskjellige på markedet. Det finnes også det man kaller en våtsuger som også vasker – og dermed slår to fluer i èn smekk. Det er utrolig smart, og derfor er dette et produkt som naturlig nok blir mer og mer populært.

Hvilke behov du har bestemmer om det er best med en vanlig støvsuger eller en smart våtsuger – og om du skal investere litt ekstra i en toppmodell. Da skal du analysere dine behov – og se hva det er bruk for. 

Flere nyheter