Skaff deg en regnskapsfører

04 desember 2020
admin

Skaff deg en regnskapsfører

Det var en av de rådene jeg fikk da jeg startet bedriften min. Og det gjorde jeg. For selv om regnskap har vært noe jeg aldri har hatt et problem med, så visste jeg at det både ville ta tid og fokus bort fra ting som var viktigere for meg å bruke på noe annet, og at jeg aldri ville kunne gjøre det like bra som en regnskapsfører.

De har en lang utdannelse og kjenner ikke bare til reglene og retningslinjene som det er viktig at man føler og overholder, men også de mange godene man har rett til og hva man kan regnskapsføre på bedriften og ikke. I ettertid kan jeg se at jeg ville gjort det mye mer konservativt fordi jeg var usikker på hva reglene var, så de har allerede tjent inn sin egen lønn gjennom det. Ikke dumt.

En liten investering, men stor avkastning

Noe man liker å gjøre er å investere i noe som gir oss avkastning på den andre siden. Noen ganger er det ikke en direkte linje mellom de to, noen ganger er det, og noen ganger er det begge deler. I dette tilfellet er det begge deler.

Den direkte linjen er at en regnskapsfører kan hjelpe deg med å finne fradrag og andre goder du ellers hadde gått glipp av. Og den ikke så direkte linjen er representerer gjennom at du kan bruke tiden din på annet enn regnskap, for eksempel salg og markedsføring, som vil gi større avkast enn hvis du hadde brukt tiden på regnskap.

Det er verdt det!

Jeg kan ikke understreke nok hvor mye deiligere det er å jobbe med en regnskapsfører enn det er å ikke gjøre det. Friheten, tryggheten, alt. Det føltes som en større investering enn det egentlig er, så bare hopp ut i det!

Flere nyheter