Veggdekor med skrift og sandwichplater

28 august 2021
Johanne Larsen

Har du kanskje også lagt merke til at det vi kaller minimalisme begynner å forsvinne mer og mer fra trendbildet? Da er du ikke alene. Det er rett og slett fordi vi gjerne vil ha mer liv og farge inn i hjemme våre igjen, og her kan du lese litt mer om hvordan du får det. Er det på tide å rydde ut minimalismen hos deg også? 

Begynn litt og litt

Det er ikke sånn at du trenger å gå all in når du skal rydde ut minimalismen og sette et mer fargerikt og kanskje til og med personlig preg på boligen din. Det går faktisk helt fint an å begynne litt og litt – i det stille og rolige. Det er nemlig lurt å tenke seg godt om hva du tar inn i boligen din, og om det er ting du har lyst til å ha lenge som du synes representerer deg og din stil på en god måte. 

Du kan for eksempel begynne med å introdusere litt fargerike tekstiler, eller noe som bryter litt et hvitt/grått/sort fargemønster, som har vært populært lenge. 

Bruk skilt og bokstaver 

Når du skal lage skilt som du kan pynte opp med i boligen din, så kan du bruke et høykvalitetsmateriale som sandwichplater. Kvalitet har mye å si for hvordan sluttproduktet blir, og derfor er det lurt å bruke noe som holder. Det er også essensielt hvis man for eksempel vil beholde mye av boligen helt minimalistisk i stilen, men friske opp med skilt og bokstaver for å løsne og live opp uttrykket litt. Man kan også bruke sandlihcplater når man skal lage whiteboard. Det er helt perfekt for deg som liker å organisere. Der kan man enkelt få overblikk over dine eller hele familiens aktiviteter, handleliste og lignende. Det er med andre ord mange smarte måter man kan bruke sandwichplater som funksjonell dekorasjon. 

Flere nyheter