Veggdekor med skrift og sandwichplater

Har du kanskje også lagt merke til at det vi kaller minimalisme begynner å forsvinne mer og mer fra trendbildet? Da er du ikke alene. Det er rett og slett fordi vi gjerne vil ha mer liv og farge inn i hjemme våre igjen, og her kan du lese litt mer om hvordan du får det. Er det på tide å rydde ut minimalismen hos deg også? 

Begynn litt og litt

Det er ikke sånn at du trenger å gå all in når du skal rydde ut minimalismen og sette et mer fargerikt og kanskje til og med personlig preg på boligen din. Det går faktisk helt fint an å begynne litt og litt – i det stille og rolige. Det er nemlig lurt å tenke seg godt om hva du tar inn i boligen din, og om det er ting du har lyst til å ha lenge som du synes representerer deg og din stil på en god måte. 

Du kan for eksempel begynne med å introdusere litt fargerike tekstiler, eller noe som bryter litt et hvitt/grått/sort fargemønster, som har vært populært lenge. 

Bruk skilt og bokstaver 

Når du skal lage skilt som du kan pynte opp med i boligen din, så kan du bruke et høykvalitetsmateriale som sandwichplater. Kvalitet har mye å si for hvordan sluttproduktet blir, og derfor er det lurt å bruke noe som holder. Det er også essensielt hvis man for eksempel vil beholde mye av boligen helt minimalistisk i stilen, men friske opp med skilt og bokstaver for å løsne og live opp uttrykket litt. Man kan også bruke sandlihcplater når man skal lage whiteboard. Det er helt perfekt for deg som liker å organisere. Der kan man enkelt få overblikk over dine eller hele familiens aktiviteter, handleliste og lignende. Det er med andre ord mange smarte måter man kan bruke sandwichplater som funksjonell dekorasjon.