Velg dine nye senger på www.bedrenaetter.no

19 mars 2021
Henriette Hansen

Hvis man ser etter nye senger er det mange ting som spiller inn i den beslutningen man ender opp med å ta og hvis det er flere i familien som skal ha ny seng er det viktig at man lar dem være med på å bestemme hvilken seng de skal ha. Eller faktisk, selve sengen kan de voksne godt velge uten hjelp fra barna, men det å velge madrass er faktisk en utrolig personlig ting.

Madrassen eller madrassene man velger burde alltid være valgt i forhold til hvem som skal sove på dem og hvilke behov de har. Hvis man er eldre og har vondt i ryggen er det for eksempel en dårlig idé å ha en myk madrass og det er mye smartere å gå for en litt hardere madrass. Hvis man veier over eller under en viss vekt er det også forskjell på hvilken madrass som vil være best for å få best mulig søvn.

Dette er bare et par av de eksemplene som finnes over ting man skal tenker over når man skal kjøpe madrasser til forskjellige mennesker i forskjellige aldre i samme hjem. Vi fant våre senger på www.bedrenaetter.no og etter mange timer med scrolling og samtaler med de som jobbet der for å få litt ekstra veiledning, valgte vi senger til alle i huset.

La barna være med

Det å la barna være med på å bestemme og være med på prosessen i det hele tatt, er noe som er bra for dem. Det kan kanskje være litt irriterende for de voksne hvis man ikke gjør det på riktig måte, for barna burde bare få valget mellom ting de voksne allerede har bestemt seg for at vil fungere for helheten, men det er en viktig del av oppveksten å få være med på å bestemme de tingene som påvirker dem.

Flere nyheter