Lege som utfører hårtransplantasjon

Er hårtransplantasjon det riktige for meg?

Når en blir eldre og begynner å miste håret, så blir ofte menn ganske så desperate. Her skal en gjerne finne en løsning på problemet, og mange ser da til hårtransplantasjon. Når egen kropp ikke klarer å produsere noe, så går tross alt de aller fleste av oss for å benytte oss av operasjoner. Det er her hårtransplantasjon virkelig har slått seg opp over årene, da det gir menn en ny sjanse med håret rett og slett.

Men det enkle er ikke alltid det beste, og hårtransplantasjon er dessuten dyrt. Det er derfor bedre å gå for en hårtap behandling gjennom naturlige oljer og bearbeiding av det håret en allerede har. Det er rimeligere, og dessuten er det nærmest alltid bedre å gå for en naturlig behandling, fremfor å velge de kunstige alternativene som finnes der ute. 

Slik benytter du hårtap behandling

Først og fremst bør du igangsette strenge rutiner. For eksempel trenger du ikke dusje flere ganger om dagen, du bør benytte deg av bedre sjampo i håret, mindre hårprodukter, og slutte å dra og berøre håret konstant. Alt dette har en mekanisk påvirkning på vårt naturlige hår. Der en ikke kan påvirke stress alltid, og i hvert fall ikke det genetiske, så kan en redusere hårtap som følge av egen påvirkning.

Når dette er på plass, så kan du igangsette hårtap behandling for å få en stopp på både det genetiske og det stresset har av påvirkning. Da kan du sørge for at du reduserer hårtapet til et absolutt minimum. I tillegg til hårtap behandling gjennom naturlige produkter, så kan absolutt massasje anbefales. 

En massasje for hodebunnen vil aktivere hårsekkene. Det er tross alt når disse dør at hårtapet begynner. Helt essensielt for hårtap behandling er det å aktivere disse. Derfor er massasje for å få blodstrømmen i gang meget viktig!